Představujeme nové řady bezdrátových sluchátek: MePods a LivePods

Technologie bezdrátových sluchátek se neustále vyvíjí, a díky tomu máme možnost vybírat z široké škály produktů. Dnes vám přinášíme přehled dvou nových řad bezdrátových sluchátek značky Smoot, které představují ideální volbu pro milovníky kvalitního zvuku a pohodlí – řady MePods a LivePods.

Řada MePods: Minimalistická elegance a špičkový zvuk

Řada MePods se zaměřuje na jednoduchost, eleganci a vysokou kvalitu zvuku. Nabízí dva zajímavé modely, které uspokojí jak běžné uživatele, tak náročnější audiofily.

MePods

MePods jsou základním modelem této řady a zaujmou svou kompaktní velikostí a decentním designem. Jsou ideální pro každodenní používání, ať už jde o poslech hudby na cestách nebo telefonování. Díky ergonomickému tvaru dobře sedí v uších a poskytují pohodlí i při delším nošení.

levne-bezdratova-sluchatka

Technologie True Wireless zajišťuje bezdrátovou svobodu bez složitých nastavení. Jejich výdrž na baterii je dostatečná pro několik hodin nepřetržitého poslechu, a díky rychlému nabíjení budete mít sluchátka vždy připravena k použití.

MePods Pro s ANC

Pokud hledáte sluchátka s pokročilými funkcemi, MePods Pro s ANC jsou ideální volbou. Tento model je vybaven funkcí aktivního potlačení hluku (ANC), která umožňuje vychutnat si poslech i v hlučném prostředí, například v městské dopravě nebo v rušném kancelářském prostředí.

bezdratova-sluchatka

MePods Pro přináší vysoce kvalitní zvuk s výraznými basy a čistými výškami, což je ideální pro poslech hudby i podcastů. Kombinace ANC a výkonných měničů zajistí, že každý detail zvuku bude skvěle reprodukován.

Řada LivePods: Moderní technologie s displejem

Řada LivePods přináší novinku v podobě bezdrátových sluchátek vybavených displejem na pouzdře. Díky tomu máte vždy přehled o stavu baterie, nastavení zvuku, ekvalizéru či režimu poslechu, což zvyšuje uživatelský komfort. Řada obsahuje dva modely, které zaujmou nejen svým vzhledem, ale i funkcemi.

LivePods A9 s ANC a displejem

LivePods A9 jsou pokročilým modelem, který kromě ANC nabízí i praktický displej na pouzdře. Tento displej zobrazuje informace o stavu baterie jak sluchátek, tak nabíjecího pouzdra, což oceníte zejména v situacích, kdy nemáte čas kontrolovat stav přes telefon. Dále je přes pouzdro možné nastavit ANC či ENC, ekvalizér či režim poslechu.

bezdratova-sluchatka

Sluchátka jsou navržena tak, aby vám poskytla kvalitní zvuk s hlubokými basy a detailními výškami, přičemž ANC efektivně potlačuje okolní hluk. LivePods A9 jsou tak ideální pro posluchače, kteří chtějí kombinaci moderních technologií a praktických funkcí.

LivePods T68 s ANC a displejem

Pro uživatele, kteří hledají špičkový výkon a moderní design, jsou LivePods T68 skvělou volbou. Tento model také disponuje displejem na pouzdře a technologií ANC, což jej činí vynikajícím pro poslech v náročnějších podmínkách.

bezdratove-sluchatka-true-wireless

LivePods T68 nabízejí vynikající zvukový projev, dlouhou výdrž baterie a jsou vhodná jak pro sportování, tak pro relaxaci. Díky displeji máte všechny důležité informace okamžitě po ruce.

Závěrem

Obě řady sluchátek, MePods i LivePods, přinášejí uživatelům moderní technologie a vysoce kvalitní zvuk. Zatímco MePods se soustředí na minimalistickou eleganci a pohodlné používání, LivePods se zaměřují na uživatelský komfort díky integrovanému displeji a praktickým funkcím.

×